Кредити които предлагаме

Ипотечни кредити

За ситуациите, когато имате спешна необходимост от сума между 5000 и 500 000 лв. Предоставяме ви заема на базата на ипотека на застроен имот в или близо до големите областните градове в страната. Можете да се възползвате от ипотечен кредит независимо от вашето кредитно досие, без нужда да ни доказвате доход и без да плащате каквито и да било такси за одобрение и оценка на имота за ипотека. Цялата процедура по отпускане на ипотечен кредит не отнема повече от седмица.
Вижте повече за Ипотечния кредит.

 

Автомобилни кредити

Кредитна къща "Еврокомерс" финансира до 100% от новия ти автомобил. Условията по договора зависят от кредитоспособността на клиента. За да кандидатствате за лизинг трябва да имате избран автомобил и да разгледате приложените по-долу условия.

Ипотечни кредити

Кредитна къща "Еврокомерс" предлага нова възможност за финансиране на физически лица. Бърз ипотечен кредит е лесен начин за получаване на необходимите Ви средства за: Покупка на жилищно обзавеждане, Ремонт на жилище и други. Отпускане на ипотечен кредити е в размер от 5 000лв. до 500 000лв. като периода за погасяване е от 6 до 60 месеца. Максималният годишен процент на разходите (ГПР) е се формира единственно от размера на дължимата лихва. Кредитна къща Еврокомерс не натоварва своите клиенти с никакви допълнителни такси за обслужване на кредита.

Авто кредити лизинг

Кредитна къща "Еврокомерс" финансира до 70% от новия ти автомобил. Условията по договора зависят от кредитоспособността на клиента. За да кандидатствате за лизинг трябва да имате избран автомобил и да разгледате приложените по-долу условия.

Как да кандидатствам за кредит?

Попълни формата

Попълни формата

За да получите заем попълнете формата за запитване и я изпратете . 

Ще се свържем с теб

Ще се свържем с теб

Кредитна къща "Еврокомерс" ще се свърже с теб за подписване на договор .

Получаваш сумата

Получаваш сумата

Кредитна къща "Еврокомерс" отпуска одобрения заем в рамките на три работни дни .

Защо да изберете ЕВРО КОМЕРС?

Коректно отношение и прозрачни условия
През годините на работа с наши клиенти, винаги сме се придържали към тезата, че добри взаимоотношения се постигат само чрез коректно отношение и прозрачност на всички условия.

 

Какви са предимствата?

Удобство и разбиране към Вашите финансови нужди
При нас спестявате, защото Ви предоставяме:

-безплатно обслужване и бърз отговор на заявката ви за кредит,
-без такса за оценка и оглед на имот,
-без промяна на лихвите по време на кредитния период
-бързо и лесно заявяване на кредит, без излишно попълване на документи

Какво трябва да знам?

Как става проверката и оценяването на обезпечението?
Служител на фирмата ще извърши оглед и ще Ви уведоми за документите, необходими за точно определяне стойността на имуществото Ви.

Може ли да се погаси предсрочно и трябва ли да се плати цялата лихва в такъв случай?
Заемът Ви може да бъде погасен предсрочно . Лихвата, която дължите е на месечна база за последния започнат месец, през който сте разполагали с парите.

Колко връщам?

По какъв начин се плащат вноските по заема?
Всеки месец Вие ще плащате съответната част от лихвата по заема, като главницата може да се изплаща  на вноски или да се издължи в края на периода.

Къде се плащат вноските?
Основно по банков път в избрана от Вас банка.

В каква валута може да бъде отпуснат кредитът?
Бихме могли да се съобразим с желаната от Вас валута в зависимост от Вашия бизнес или предложеното обезпечение.